Поход + Залесяване: Табачка - "Водна" пещера



Поход + Залесяване: Табачка - "Водна" пещера
Събота, 17 април 2021, облачно до 16 градуса
Носете си малка лопатка за засаждане на дърветата и вода за поливане им.

СРЕЩАТА
10:45 ч. на центъра на с. Табачка

ЗАЛЕСЯВАНЕ
Община Иваново ни предостави място да засадим дървета от вида Червен дъб. Осигуряваме 100 дървета, а от вас искаме да носите една малка лопатка и вода за поливането на засадените дървета. Партнираме си със Сдружение “От знания към умения”. Дърветата са предоставени от Гората.бг

МАРШРУТ
Пътят преминава през селото, по моста над река Черни лом и продължава през гористи местности и полета.
Първият участък до мястото за засаждане е 2,5 км. Там в рамките на 1 час ще успеем да засадим всички дървета. След което ще се върнем малко назад и ще посетим "Водна" пещера. Ще направим престой там. Връщане през Панорамата към Табачка.
Общо ще изминем около 8 км

КАРТА
Вижте ориентировъчна карта на маршрута


ТРАНСПОРТ
С коли. Уговорете се помежду си за транспорт с кола от Русе до с. Табачка и обратно. Препоръчваме ви да бъдете с маска и с леко отворени прозорци, ако пътувате с непознат човек. Моля тези, които имат коли и ще дойдат на 100%, да напишат в коментарите дали ще могат да вземат хора и колко свободни места имат.

КАКВО ДА ВЗЕМА
Подходящо облекло с оглед затоплянето в течение на деня, затворени обувки и дълги чорапи, вода, кафе или чай, храна за цял ден, плодове, сладки (по пътя няма вода).
Моля всеки, който не се чувства добре и има дори и леки симптоми на настинка, да си остане вкъщи. Нека продължаваме да се пазим, за да има повече от нашите спортни събития.
С усмивка и добро настроение отново заедно!

КОНТАКТ
Иван Белчев - 0885 875 238

ОЧАКВАМЕ ВИ!

РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ОБЩИНА ИВАНОВО
След проведените разговори с Община Иваново, се уточнихме да залесим на точно определен от тях терен. Вижте информацията по-долу.







-------------------------
Следете групата Ruse GO, за да се информирате за бъдещите инициативи:

Поканете ваши приятели, които искат да се запознаят с други русенци и да се забавляват!

Нека заедно да спортуваме в Русе!

Екипът на Ruse GО
------------------------

Участието в събитието е доброволно.

Всеки участник в събитието и/или неговите родители/ настойници/ попечители носят отговорност за действията на участника по време на събитието. Особено внимание за децата, защото катеренето по скалите не е безопасно.

Организаторите на това събитие не носят отговорност за потенциални рискове на участниците от сериозни наранявания, травми, инвалидност или смърт, причинени от, но не само, падане на или от терена и/или изградени трасета, случайни предмети (падащи, намиращи се и/или хвърлени) на трасето, оборудване, екипировка, лично физическо състояние на участника, метереологични условия, срещи с представители на животинския свят и други неспоменати и непредвидени обстоятелства.

Включвайки се в събитие на Ruse GO!, вие се съгласявате с нашите Условия за участие в събитие, които можете да прочетете на Facebook страницата на Ruse GO! 

Следвайте ни

Популярни публикации от този блог

Засаждане на орехова фиданка

Йогалатес - Йога и Пилатес в Русе

Хапка надежда осигурява обяд и вечеря на медиците в Русе