Игри и спорт за цялото семейство в Парка на Младежта - събота, 28 август



Игри и Спорт за Цялото Семейство в Русе! 

28 август 2021, събота

От 10:00 ч. до 12:30 ч.

Парка на Младежта в Русе край "Meчката". 

Ruse GO! ще ви предостави над 100 вида занимания на открито. От игра с топка, федербал, фризби през въртене на обръчи, балансиране по греди, пускане на хвърчила, жонглиране до каране на скейтборд, колело, кънки и други!

В 11:00 ч ще има Еко-игри: децата ще се запознаят с разделното изхвърляне на отпадъци и всеки участник ще получи награда - шише за многократна употреба, чантичка за пазаруване или кутия за сандвич. Децата и техните родители ще се докоснат до обширната тема за климатичните промени и как можем да забавим процеса чрез нашите действия в Русе. Искаме да научим децата и техните родители как могат да помогнат с малки действия за подобряване на климата чрез многократно използване на материалите и рециклиране. Проектът се реализира чрез програмата "Равнопоставеност и климатична справедливост" на Български фонд за жените.

Свободна игра през цялото време.

Вземете си пикник одеяло, храна и напитки, за да можете да се насладите на хубавия ден в парка.

Идеята е, децата на Русе и техните родители да се събират лятото в парка, да играят и спортуват заедно. Елате цялото семейство, вземете приятели, защото ще падне голяма игра!

Участието е БЕЗПЛАТНО за всички!

Събитието ще се проведе при хубаво време. Следете страницата на събитието за промени.

Игри и Спорт за Цялото Семейство

28 август, събота от 10:00 ч. до 12:30 ч.

Парка на Младежта в Русе край "Meчката"

_________________________________________

Родителите отговарят за действията на децата си, така както е на всяка детска площадка, като ние от Ruse GO! ще се погрижим да обезопасим максимално спортните ни дейности.

Включвайки се в събитие на Ruse GO!, вие се съгласявате с нашите Условия за участие в събитие, които можете да прочетете на Facebook страницата на Ruse GO! 

Следвайте ни

Популярни публикации от този блог

Засаждане на орехова фиданка

Йогалатес - Йога и Пилатес в Русе

Хапка надежда осигурява обяд и вечеря на медиците в Русе