Поход Божичен - Красен - 14 км общо - 22 май 2022


Поход Божичен - Красен - 14 км общо

Неделя, 22 май

СРЕЩАТА е в 10:30 ч. на центъра на с. Божичен

МАРШРУТЪТ преминава през село Божичен и излиза на коларски път в посока Красен. В началото имаме леко изкачване - денивелация 30 м, но после маршрутът е почти по равно. Ще се движим до полета, скални образования и река Русенски лом. Крайната ни цел е центъра на Красен, където ще направим около 1 час почивка, подходяща както за обяд, игри и дори сън! Има хранителен магазин в непосредствена близост. 

Походът е подходящ за деца. Връщането ще е по същия път. Общо ще изминем 14 км. Очаквано връщане при колите е към 16-17 ч.

КАРТА

Вижте ориентировъчна карта на маршрута


КАКВО ДА ВЗЕМА

Облекло - дълги чорапи, дълги панталони и затворени обувки - за да не ни полазе някоя гадинка, шапка за слънце и слънцезащитен крем - за да не станеш розов домат. В раницата: поне 2 л вода, храна и всичко, което те кара да се чувстваш добре сред природата!


ТРАНСПОРТ

Уговорете се помежду си за транспорт с кола от Русе до Божичен и обратно. Пишете коментар в групата, ако имате или търсите свободни места.


ВОДАЧИ

Валя Кънчева - 0886 308 588

Иван Белчев - 0885 875 238


ОЧАКВАМЕ ВИ!

-------------------------

Информирайте се за бъдещите ни инициативи:

Група

Viber

Поканете ваши приятели, които искат да се запознаят с други русенци и да се забавляват!

Нека заедно да спортуваме в Русе!


------------------------


Участието в събитието е доброволно.

Всеки участник в събитието и/или неговите родители/ настойници/ попечители носят отговорност за действията на участника по време на събитието. Особено внимание за децата, защото катеренето по скалите не е безопасно.

Организаторите на това събитие не носят отговорност за потенциални рискове на участниците от сериозни наранявания, травми, инвалидност или смърт, причинени от, но не само, падане на или от терена и/или изградени трасета, случайни предмети (падащи, намиращи се и/или хвърлени) на трасето, оборудване, екипировка, лично физическо състояние на участника, метеорологични условия, срещи с представители на животинския свят и други неспоменати и непредвидени обстоятелства.

Включвайки се в събитие на Ruse GO!, вие се съгласявате с нашите Условия за участие в събитие, които можете да прочетете на Facebook страницата на Ruse GO!

Следвайте ни

Популярни публикации от този блог

Засаждане на орехова фиданка

Йогалатес - Йога и Пилатес в Русе

Хапка надежда осигурява обяд и вечеря на медиците в Русе