Поход + Лазаруване: Табачка - Пепелина - Орлова чука

 Поход + Лазаруване: Табачка - Пепелина - Орлова чука

Събота, 16 април 2022
Среща в 9:50 ч. пред читалището на село Табачка (Виж картата)

ПРОГРАМАТА
10:00 до 10:30 ч ще гледаме традиционното пеене и ходене по къщите на лазарките от село Табачка и от Русе.

10:30 ч тръгваме по пътека до Пепелина и след това към пещера Орлова чука и обратно към паркинга в Табачка, oколо 12,5 км.

Ще правим почивки. За жалост пещера Орлова Чука няма да работи, но ще можем да се насладим на панорамната гледка от скалите. Ще има леко стръмни изкачвания и слизания, но на кратки разстояния - няма да ви вземем здравето!
 
Очаквано връщане в Табачка е към 15:30 - 16:30 ч. - зависи от темпото на групата.




Маршрутът е подходящ и за деца, които са свикнали да вървят на по-дълги преходи.

ТРАНСПОРТ
С коли. Уговорете се помежду си за транспорт с кола от Русе до с. Табачка и обратно. Препоръчваме ви да бъдете с маска и с леко отворени прозорци, ако пътувате с непознат човек. Моля тези, които имат коли и ще дойдат на 100%, да напишат в коментарите дали ще могат да вземат хора и колко свободни места имат.

КАКВО ДА ВЗЕМА
Подходящо облекло с оглед затоплянето в течение на деня, затворени обувки и дълги чорапи, вода, кафе или чай, храна за цял ден, плодове, сладки.
Моля всеки, който не се чувства добре и има дори и леки симптоми на настинка, да си остане вкъщи. Нека продължаваме да се пазим, за да има повече от нашите спортни събития.
С усмивка и добро настроение отново заедно!

КОНТАКТ
Иван Белчев

ОЧАКВАМЕ ВИ!

-------------------------
Следете Ruse GO:
------------------------

Участието в събитието е доброволно.
Всеки участник в събитието и/или неговите родители/ настойници/ попечители носят отговорност за действията на участника по време на събитието. Особено внимание за децата, защото катеренето по скалите не е безопасно.
Организаторите на това събитие не носят отговорност за потенциални рискове на участниците от сериозни наранявания, травми, инвалидност или смърт, причинени от, но не само, падане на или от терена и/или изградени трасета, случайни предмети (падащи, намиращи се и/или хвърлени) на трасето, оборудване, екипировка, лично физическо състояние на участника, метереологични условия, срещи с представители на животинския свят и други неспоменати и непредвидени обстоятелства.
Включвайки се в събитие на Ruse GO!, вие се съгласявате с нашите Условия за участие в събитие, които можете да прочетете на Facebook страницата на Ruse GO!

Следвайте ни

Популярни публикации от този блог

Засаждане на орехова фиданка

Йогалатес - Йога и Пилатес в Русе

Хапка надежда осигурява обяд и вечеря на медиците в Русе