Поход до Голям Нисовски манастир

Поход до Голям Нисовски манастир

Неделя, 27 март 2022, 10:30 ч. 
Разстоянието е около 5 км в едната посока. Времето ще е слънчево 21°C

СРЕЩАТА

Срещата е малко след Нисово, на паркинга на Природозащитен комплекс "Ломовете" в 10:30 ч. Виж картата

Походът е по пътеки между скалите и реката с красиви гледки, водни каскади, много пролетни цветя и песента на птиците, пробудили се от лъчите на пролетното слънце. 

Ще направим две кратки почивки за лека закуска и релакс, и една по-голяма на обяд на поляната на Големия Нисовски манастир.

Обратно ще тръгнем към 14:30 ч. и до 16:30 - 17:00 ч ще сме на паркинга. ТРАНСПОРТ

Пътуваме с коли. Уговорете се помежду си за транспорт с кола от Русе до Нисово и обратно. Препоръчваме ви да бъдете с маска и с леко отворени прозорци, ако пътувате с непознат човек.

КАКВО ДА ВЗЕМА

Подходящо облекло за хладната сутрин и затоплянето в течение на деня, затворени обувки (за предпочитане туристически обувки, особено ако ще се катерите до Големия манастир), дрехи в няколко слоя, с възможност за намаляването им като се сгорещите от вървенето. Вода, кафе, храна, плодове, сладки.

Ще има време за релакс, танци и смях.

Моля тези, които имат коли и ще дойдат на 100%, да напишат в коментарите дали ще могат да вземат хора и колко свободни места имат.

Моля, всеки, който не се чувства добре и има дори и леки симптоми на настинка да си остане вкъщи. Нека продължаваме да се пазим, за да има повече от нашите спортни събития.


КОНТАКТ

Иван - 0885875238

ОЧАКВАМЕ ВИ!

------------------------

Включете се в групите на Ruse GO и не изпускайте нито едно от нашите събития: ------------------------

Участието в събитието е доброволно.
Всеки участник в събитието и/или неговите родители/ настойници/ попечители носят отговорност за действията на участника по време на събитието. Особено внимание за децата, защото катеренето по скалите не е безопасно.
Организаторите на това събитие не носят отговорност за потенциални рискове на участниците от сериозни наранявания, травми, инвалидност или смърт, причинени от, но не само, падане на или от терена и/или изградени трасета, случайни предмети (падащи, намиращи се и/или хвърлени) на трасето, оборудване, екипировка, лично физическо състояние на участника, метереологични условия, срещи с представители на животинския свят и други неспоменати и непредвидени обстоятелства.
Включвайки се в събитие на Ruse GO!, вие се съгласявате с нашите Условия за участие в събитие, които можете да прочетете на Facebook страницата на Ruse GO!

Следвайте ни

Популярни публикации от този блог

Засаждане на орехова фиданка

Йогалатес - Йога и Пилатес в Русе

Хапка надежда осигурява обяд и вечеря на медиците в Русе