Каяци по р. Дунав




Каяци по р. Дунав от Стълпище,с. Мечка до х. Приста
Събота, 1 август, 10:00 ч.

ЗАПИСВАНЕ: Задължително предварително записване чрез бутона за резервация в тази страница. Безплатно за първите 7, останалите плащат по 30 лв. 

ТРАНСПОРТ: Всеки участник се придвижва до Стълпище (с. Мечка) и от х. Приста със собствен транспорт.

ВОДЕН ПОХОД С КАЯЦИ: На 1 август Ruse GO и ТД "Приста" организираме воден поход с каяци по р. Дунав по проекта "100 дни спорт". Началото е от Стълпище, до с. Мечка, а финалът е при х. Приста. По време на гребането ще се потопим в чудния дунавски свят, ще усетим реката “отвътре”, ще видим много дунавски птици и красиви гледки, ще имаме почивка и плаж на пясъчния о-в Камадину (Пирговския остров ).

Плаването ще продължи около четири часа. Подходящо е за пълнолетни участници. Допустимо е и участие над 10+ години, но придружени от родител.

Местата са ограничени и ще приемаме желаещи до запълването на лодките. Първите 7 записали се, участват безплатно, а за следващите таксата за участие е 30 лв. Запишете се чрез бутона за резервация.

ТД Приста осигурява за участниците лодки, гребла, спасителни ризи, придружаваща моторница по Дунава, превоз на лодките до Стълпище и от х. Приста до Русе. Не осигуряваме транспорт на участниците до Стълпище и от х. Приста. Това трябва да стане с лични автомобили, като се комбинираме по няколко човека.

УСЛОВИЯ ПО ВРЕМЕ НА COVID-19: Всеки може да е вирусоносител, без дори да подозира. Спазвайте дистанция един от друг, освен ако не сте в интимни отношения, поздравявайте се без ръкостискане и целувки, тук пак идват същите изключения. Ако пътувате в кола с други хора, проветрявайте редовно, за да излизат всички вируси навън. Ако не се чувствате добре, а сте си запазили датата на срещата, не идвайте - нашите спортни прояви няма да свършат. Ако сте присъствали на наше събитие и след това сте доказано позитивен, моля да ни пишете в страницата ни. Винаги носете вашата маска, когато се движите на обществени закрити пространства - в магазина, в тоалетната, при влизане и излизане от заведения. Изисквайте и другите около вас да са така. Тези прости правила успяха да ограничат разпространението на вируса в Германия, откъдето вземаме пример за тези условия. Спазвайте ги, защото иначе трябва да спрем със спортните събития. Иван Белчев от Ruse GO

С подкрепата на:
Vivacom Регионален Грант
Фондация "Русе - град на свободния дух"
"АС - Строй" ЕООД

Следене групата Ruse GO, за да се информирате за бъдещите инициативи: facebook.com/groups/RuseGo

Включвайки се в събитие на Ruse GO!, вие се съгласявате с нашите Условия за участие в събитие, които можете да прочетете на Facebook страницата на Ruse GO!

Следвайте ни

Популярни публикации от този блог

Засаждане на орехова фиданка

Йогалатес - Йога и Пилатес в Русе

Хапка надежда осигурява обяд и вечеря на медиците в Русе